30 DAGARS ÖPPET KÖP
Bälten

Bälten

83 Item(s)

83 Item(s)

Håller dina byxor uppe - med våra bälten av läder

Vem känner det inte när byxorna glider ner?! Vi från Gusti Läder erbjuder bälten i hög kvalitet och i olika designer. Idag är bälten inte bara funktionella utan också moderiktiga. Så har vi både det passande bältet för dina byxor och det passande bältet för dina klädningar. Du har möjligheten att välja mellan olika stiler från klassiskt-modernt till vintage-romantiskt.

Och det håller och håller och håller och håller…

Med ett bälte från Gusti Läder måste du inte fundera över din nästa rörelse och att de andra kan se mer än du egentligen vill. Våra bälten passar för varje midja perfekt. De är inställbara i längd och så är ditt nya bälte den perfekte följeslagaren för det nästa julbordet.

Vilket läder är din favorit? Getskinn, buffelskinn eller kohud?

Du har den unika möjligheten att välja mellan olika slag av läder: kohud, getskinn och buffelskinn. Bälten av kohud och buffelskinn är mycket stabila och robusta på grund av materialegenskaper däremot är de av getskinn mycket flexibla och mjuka. Vi skilljer inte bara mellan de olika slagen utan också mellan våra olika varumärken. Å ena hand har vi “Gusti Leder nature”. Produkterna produceras i Indien och Marocko och lädret garvas och färgas med naturliga ämnen efter traditionella tillverkningsmetoder. Å andra sidan ha vi vårt varumärke “Gust Leder studio” där produkter garvade kemiskt med hjälp av kromsalter. De står för modern design och exklusiv elegans.