4.8 0 5 1776
30 DAGARS ÖPPET KÖP
Bältesväskor

Bältesväskor

47 Item(s)

47 Item(s)

Ha allt på din höft! - med våra bältesväskor av läder

De där som har varit på en festival vet att små väskor är de bästa väskorna. Om de är därutöver praktiska och lätthanterliga kan man inte avstå från dem. Och det bästa är när man har alla saker på höften. Vi från Gusti Läder erbjuder därför underbara bältesväskor av läder. De är det perfekta supplementet för dina festivalkläder och kompletterar dem. Från Coachello till Sweden Rock är du alltid en blickfång på ängen.

Plats för viktiga saker

Mobil, pengar, legitimation - det är allt viktigt! Och när man är på festivalen måste man vara uppmärksamt att de inte går vilse. Våra bältesväskor ger dig möjligheten att ta med alla dessa saker och att vara säkert att de stanna på platsen. Bältesväskas storlek möjliggör att du har också plats för andra småsacker som tuggummi.

En bältesväska av getskinn, buffelskinn eller kohud - Vilket läder är ditn favorit?

Vi ger dig möjligheten att välja mellan tre olika slag av läder och alla har sina speciella egenskaper. Produkterna från vårt varumärke “Gusti Leder nature” består av getskinn och är mycket mjuka och flexibla. De produceras i indiska och marockanska familjeföretag och är garvade och färgade med naturliga ämnen. Buffelskinn och kohud användes man på vårt andra varumärke “Gusti Leder studio”. Produkterna är kemiskt garvade i certificerade företag och därför är dem mycket stabila och robusta.