4.8 0 5 1776
30 DAGARS ÖPPET KÖP
Handbagage

Handbagage

32 Item(s)

32 Item(s)

Var en stjärna på alla flygplatser! - med vårt handbagage av läder!

De är lätthanterliga, praktiska och passar i varje box på flygplanet - vårt handbagage! Från den stora axelväskan till den prakstiska ryggsacken har vi allt i budet för varje slag av resenär. Det fina lädret ge ditt nya handbagage en unika och överdådiga looken. Även flygpersonalen ska avundas dig för ditt bagage.

Bording completed!

Ofta är det så att man inte hitta det passande bagaget som följer alla bestämmelser i storlek. Men nu har du lycka! Vi erbjuder en mångfald av olika väskor i olika storlekar som följer de aktuella bestämmelserna. Från en stor väska för en utflykt över helgen till en liten och praktisk väska som är ett perfekt supplement till ditt andra bagage kan du väslja mellan olika modeller. De erbjuder mycket plats i facket och har ytterligare små fickor för att ha några saker snabbt till hands. Så besparar du dig att söka timslång efter ditt respass eller legitimation.

Resa med det slag av läder du tycker bäst om!

För ditt nya handbagage kan du välja mellan olika slag av läder. Vi erbjuder väskor av buffelskinn, kohud och getskinn och alla har sina speciella egenskaper. Modellerna av getskinn övertygar med flexibilitet och en mycket mjuk yta. Däremot är väskor av buffelskinn och kohud på grund av materialet tjockare och stabilare. Du kan inte bara välja mellan olika slag av läder utan också mellan olika tillverkningsmetoder och stilar. Väskorna från vårt första varumärke “Gusti Leder nature” är garvade och färgade med naturliga ämnen. De produceras i Indien och Marocko i små familjeföretag. Väskorna är alla handgjorda och därför har de alla en individuell utseende. Vårt andra varumärke heter “Gusti Leder studio”. Produkterna är kemiskt garvade i certificerade företag i Indien. Alla våra producenter håller med internationella arbetsstandarder som SA8000.