4.8 0 5 1776
30 DAGARS ÖPPET KÖP
Småsaker

Småsaker

70 Item(s)

70 Item(s)

Allt för din resa! - med våra småsaker av läder

Ibland är den stora ryggsacken eller axelväskan opraktiska - speciell på konsert eller festival. Bältesväskorna är där den bästa alternativen för att ha ändå alla viktiga saker med sig. Vi från Gusti Läder erbjuder individuellt designade väskorna och mer av god kvalitet. Bältesväskor, mobilväskor, nyckelringar - retro, vintage, klassisk, moderiktig - vi har allt i budet. Och därutöver hitta varje smak den passande accessoaren.

Små men inte att underskatta

“Sweden Rock”, “Bråvalla Festival”, “Rockstad Falun”, “Way out West”, “This is Hulsfred” och m.m. - de alla har en sak gemensam: Människor som gillar att fira och dansa och som vill tillbringa en trevlig tid. Och för att du måste inte alltid tänker på din mobil eller dina pengar och för att du kan fira och dansa så mycket du vill har vi den perfekta festivalföljeslagaren för dig: bältesväskor! Här finns allt plats: legitimation, pengar, mobil, tuggummi… Småsakerna av läder utmärker sig med funktionalitet, stil och hantering. Du vill inte missa dem!

Olika modeller och olika slag av läder

Vi erbjuder en stor mångfald av läder: buffelskinn, getskinn och kohud. Produkterna från “Gusti Leder natur” är av getskinn och naturligt garvade och färgade i små familjeföretag i Indien och Marocko. Artiklarna från vårt andra varumärke “Gusti Leder studio” är mycket stabilare och robustare på grund av materialegenskaper. De är kemiskt garvade med hjälp av Krom i certificerade företag i Indien.