Stänga filter
 •  
 •  
 •  
 •  
från till
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
2 från 22
Inga resultat hittades för filtreringen!
Mattis model
Mattis
Ryggsäck Läderryggsäck Datorväska Läderväska Svart Läder
1229,00 SEK *
Henning model
Henning
Ryggsäck Läderryggsäck Läderväska Datorväska Brun Läder
1289,00 SEK *
Mattis model
Mattis
Ryggsäck Läderryggsäck Läderväska Rolltop Brun Läder 16 L
1109,00 SEK *
Manny model
Manny
Ryggsäck Läderväska Rolltopp Läderryggsäck plats för laptop Laptopväska Väska Vintage Brun Läder
989,00 SEK * 639,00 SEK *
Milo model
Milo
Ryggsäck Läderväska Rolltop Väska Vintage Brun Läder
1109,00 SEK *
Carmine P.
Carmine P.
Cykelväska Ryggsäck Läderryggsäck Läderväska Brun Läder
1339,00 SEK *
Mattis model
Mattis
Ryggsäck Läderryggsäck Läderväska Rolltop Rullstängning Laptopryggsäck Brunt läder 16 L
1169,00 SEK * 759,00 SEK *
Gitta model
Gitta
Ryggsäck Läderväska Läderryggsäck Vardagsväska Brun Läder
759,00 SEK * 579,00 SEK *
Henning model
Henning
Ryggsäck Läderryggsäck Läderväska Datorväska Svart Läder
1169,00 SEK * 699,00 SEK *
Mattis model
Mattis
Ryggsäck Läderryggsäck Läderväska Rolltop Rullstängning Laptopryggsäck Svart läder 16 L
1169,00 SEK * 699,00 SEK *
Valja model
Valja
Ryggsäck Läderväska Datorväska Väska Brun Läder 9 L
699,00 SEK *
Albertus G.
Albertus G.
Styrlinda läderlinda grepptejp till cykelstyre att fästa själv cykeltillbehör vintage DIY i brunt läder
149,00 SEK * 69,00 SEK *
2 från 22

Bara det bästa till din cykel – högkvalitativa cykelväskor och vackra tillbehör från Gusti Läder!


Gillar du att cykla omkring i stan på din hybridcykel eller föredrar du att susa förbi stad och land på din singlespeed? Älskar du cykling så pass mycket att du inte kan stå ut med ens tanken på en helg utan en cykeltur, oavsett kort eller lång den må vara? Vi förstår dig. För att göra din cykling ännu mer avslappnad, bekväm och praktisk har vi på Gusti Läder tagit fram fantastiska cykeltillbehör – som passar alla cyklar. För lika olika som cyklar är, lika olika är de personer som sitter på stålhästarna och likaså de cykelprodukter som vi erbjuder här på Gusti Läder.

 

Innehållsförteckning

Superpraktiska, hållbara och snygga – cykelväskor, sadlar och dylikt i 100% äkta läder
Vilket läder passar dig bäst och hur tar du hand om det på rätt sätt?
Välj mellan "Gusti Läder nature" och "Gusti Läder studio" och hitta din perfekta cykelutrustning!
Cykelväskor och tillbehör från Gusti Läder – alltid rätt val!

 

Superpraktiska, hållbara och snygga – cykelväskor, sadlar och dylikt i 100% äkta läder

Cykling ger en känsla av frihet och oberoende – oavsett hur stressig vardagen må vara. Naturligtvis är cykling också bra vardagsmotion, speciellt efter en lång dag vid skrivbordet, oavsett om det skrivbordet befinner sig på kontoret, universitetet eller biblioteket. Du får rensa huvudet samtidigt som du kan njuta av friska brisar genom håret. Det är därför inte konstigt att cyklar är så populära idag och ju mer populära de blir, desto större behov av att piffa upp vår cykel och skapa den unika stil som speglar vår personlighet.

Därför hittar du inte bara läderväskor och läderaccessoar i vårt sortiment, utan även nödvändig utrustning för din cykel, såsom cykelväskor, sadlar, flaskhållare med mera. Det finns nästan inget som vi inte har! Lädrets egenskaper gör det till ett utmärkt material för cykelprodukter, då det är motståndskraftigt, väderbeständigt och robust samtidigt som det är flexibelt och mjukt. Dessutom kan läder skifta i design och stil, välj mellan modern eller rustik, klassisk eller vintage – beroende på vad som passar dig och din stil bäst. Nedan finner du en kort översikt över de olika produkterna i vårt cykelsortiment.

Optimalt utrustad på cykelturen: cykelväskor från Gusti Läder

Vill du cykla till kontoret eller föreläsningen? Ta då en titt på vårt breda utbud av cykelväskor! Här hittar du eleganta portföljer och praktiska axelremsväskor med integrerat KLICKfix-system för blixtsnabb montering pakethållaren, samt eleganta ramväskor, diskreta sadelväskor och förtjusande väskor till cykelstyret. Är du mer av en ryggsäckstyp? Inga problem! Vi har även cykelryggsäckar i vårt sortiment.

Med en bra sadel kommer man långt: högkvalitativa cykelsadlar från Gusti Läder

Lädersadlar är inte bara snygga, utan också otroligt bekväma och samtidigt robusta och hållbara. Desto större anledning för oss att erbjuda dig ett brett urval av olika sadlar i vårt sortiment. Oavsett om det är till en fixie, hybridcykel, trekkingcykel eller racercykel – vi har den perfekta modellen för alla olika krav, behov och smaker.

Ha läget under kontroll: robusta styrlindor och handtag från Gusti Läder

Styrlindor och handtag i läder är definitivt inte bara något för cykelhipsters, utan har en del haptiska fördelar jämfört med traditionella alternativ. Dessutom är läderstyren svårslagna när det kommer till hållbarhet och greppförmåga, samtidigt som det – vilket är typiskt för läder – ger din cykel en unik stil, som bara växer med tiden.

För en cykel med unik stil: praktiska cykeltillbehör från Gusti Läder

Här på Gusti Läder kan vi erbjuda nästan allt! Vi har allt från flaskhållare och låsbara väskor till stänkskydd för dina stänkskärmar – allt i läder. I vårt sortiment kan du välja och vraka och med våra praktiska och snygga cykeltillbehör kan du piffa upp din gamle trotjänare och förvandla den till en snygg och trendig stålhäst i vintage-design.

Vilket läder passar dig bäst och hur tar du hand om det på rätt sätt?

I vårt sortiment kan du välja mellan cykelprodukter i tre olika typer av läder. Du kan välja mellan:

Alla läderprodukter till cykeln i getskinn är gjorda av slätt läder. Till en början är dessa cykelväskor och accessoarer vanligtvis lite stela, men de blir snabbt mjuka om du använder dem regelbundet och sköter dem på rätt sätt. För att du ska kunna njuta länge av din nya favoriter i getskinn rekommenderas lädervårdsprodukter med bivax, eftersom bivaxet täcker hela läderytan som en skyddande film. På så sätt skyddas getskinnets ytstruktur mot smuts och fukt och samtidigt återfettar bivaxet vårdande.

Produkter i ko- eller buffelläder är, på grund av det tjockare materialet, mer robusta och något stabilare än modeller i getskinn. Efter ett tag känns dock även dessa två lädertyper sköna och mjuka. När det gäller skötsel är det viktigt att du är uppmärksam på vilken struktur din nya favoritryggsäck har, eftersom ryggsäckar i mocka oftast kräver en annan typ av skötsel än de i slätt läder.

För cykelväskor, styrlindor och dylikt i slätt läder lämpar sig särskilt produkter som återfettar samtidigt som de bildar en skyddande film på ytan. Bäst är att använda vårdande produkter i form av läderkräm, läderlotion, läderbalsam eller läderfett.

Produkter i mocka bör borstas med en speciell mockaborste eller kökssvamp för att undvika fettfläckar som lämnar lädret slätt och för att eventuell smuts ska kunna borstas bort. Undvik att använda flytande vårdprodukter, eftersom det kan resultera i fläckar på mockan. Men du kan använda vaxspray eller impregneringsspray för såväl mocka som slätt läder för att skydda ytan.

Välj mellan "Gusti Läder nature" och "Gusti Läder studio" och hitta din perfekta cykelutrustning!

Så varierat som vårt sortiment är, lika varierade är de produktlinjer som produkterna tillhör. Cykelväskorna och accesoarerna i serien "Gusti Läder nature" fokuserar på hållbarhet. Det här är exklusiva produkter som tillverkas för hand i små familjeföretag i Indien och är gjorda i vegetabiliskt garvat getskinn. Att varje produkt är helt unik är därför inga tomma ord.

Samtidigt imponerar cykelväskorna, tillbehören och accessoarerna från serien "Gusti Läder studio" med funktionalitet och komfort i kombination med en rustik men ändå modern stil som ligger rätt i tiden. Produkterna i denna serie tillverkas i ko- eller buffelläder som är kemiskt garvat med krom i certifierade fabriker i Indien, vilket gör dem särskilt slitstarka och stabila.

Bestäm själv vilken utrustning för din cykel som bäst återspeglar din stil.

Cykelväskor och tillbehör från Gusti Läder – alltid rätt val!

Med våra högkvalitativa cykelväskor och det breda utbudet av tillbehör blir det ännu roligare att cykla. Utbudet är nästan lika brett som de tillfällen och möjligheter du har att använda din nya cykelutrustning från Gusti Läder. För att kunna hitta det du söker är det viktigt att inte gå vilse bland alla produkter. Därför har vi sammanfattat de viktigaste punkterna nedan:

 • I Gustis Läders sortiment hittar du cykelväskor och tillbehör i getskinn, ko- och buffelläder.
 • Du kan välja mellan två produktserier: "Gusti Läder nature" och "Gusti Läder studio".
 • Gusti Läders cykelväskor kan också särskiljas utifrån ytstrukturen. Väskor i mocka har en sammetsliknande yta, medan modeller i slätt läder har en jämn struktur.
 • Alla våra cykelväskor kan fästas och plockas bort från cykeln på ett ögonblick. Oavsett om du letar efter en pakethållarväska, sadelväska, ramväska eller väska till cykelstyret så har vi rätt modell för dig.
 • Våra styrlindor, lädersadlar och alla andra tillbehör är tåliga och hållbara.

 

Gillar du att cykla omkring i stan på din hybridcykel eller föredrar du att susa förbi stad och land på din singlespeed? Älskar du cykling så pass mycket att du inte kan stå ut med ens tanken på... läs mer »
Stänga fönstret
Bara det bästa till din cykel – högkvalitativa cykelväskor och vackra tillbehör från Gusti Läder!


Gillar du att cykla omkring i stan på din hybridcykel eller föredrar du att susa förbi stad och land på din singlespeed? Älskar du cykling så pass mycket att du inte kan stå ut med ens tanken på en helg utan en cykeltur, oavsett kort eller lång den må vara? Vi förstår dig. För att göra din cykling ännu mer avslappnad, bekväm och praktisk har vi på Gusti Läder tagit fram fantastiska cykeltillbehör – som passar alla cyklar. För lika olika som cyklar är, lika olika är de personer som sitter på stålhästarna och likaså de cykelprodukter som vi erbjuder här på Gusti Läder.

 

Innehållsförteckning

Superpraktiska, hållbara och snygga – cykelväskor, sadlar och dylikt i 100% äkta läder
Vilket läder passar dig bäst och hur tar du hand om det på rätt sätt?
Välj mellan "Gusti Läder nature" och "Gusti Läder studio" och hitta din perfekta cykelutrustning!
Cykelväskor och tillbehör från Gusti Läder – alltid rätt val!

 

Superpraktiska, hållbara och snygga – cykelväskor, sadlar och dylikt i 100% äkta läder

Cykling ger en känsla av frihet och oberoende – oavsett hur stressig vardagen må vara. Naturligtvis är cykling också bra vardagsmotion, speciellt efter en lång dag vid skrivbordet, oavsett om det skrivbordet befinner sig på kontoret, universitetet eller biblioteket. Du får rensa huvudet samtidigt som du kan njuta av friska brisar genom håret. Det är därför inte konstigt att cyklar är så populära idag och ju mer populära de blir, desto större behov av att piffa upp vår cykel och skapa den unika stil som speglar vår personlighet.

Därför hittar du inte bara läderväskor och läderaccessoar i vårt sortiment, utan även nödvändig utrustning för din cykel, såsom cykelväskor, sadlar, flaskhållare med mera. Det finns nästan inget som vi inte har! Lädrets egenskaper gör det till ett utmärkt material för cykelprodukter, då det är motståndskraftigt, väderbeständigt och robust samtidigt som det är flexibelt och mjukt. Dessutom kan läder skifta i design och stil, välj mellan modern eller rustik, klassisk eller vintage – beroende på vad som passar dig och din stil bäst. Nedan finner du en kort översikt över de olika produkterna i vårt cykelsortiment.

Optimalt utrustad på cykelturen: cykelväskor från Gusti Läder

Vill du cykla till kontoret eller föreläsningen? Ta då en titt på vårt breda utbud av cykelväskor! Här hittar du eleganta portföljer och praktiska axelremsväskor med integrerat KLICKfix-system för blixtsnabb montering pakethållaren, samt eleganta ramväskor, diskreta sadelväskor och förtjusande väskor till cykelstyret. Är du mer av en ryggsäckstyp? Inga problem! Vi har även cykelryggsäckar i vårt sortiment.

Med en bra sadel kommer man långt: högkvalitativa cykelsadlar från Gusti Läder

Lädersadlar är inte bara snygga, utan också otroligt bekväma och samtidigt robusta och hållbara. Desto större anledning för oss att erbjuda dig ett brett urval av olika sadlar i vårt sortiment. Oavsett om det är till en fixie, hybridcykel, trekkingcykel eller racercykel – vi har den perfekta modellen för alla olika krav, behov och smaker.

Ha läget under kontroll: robusta styrlindor och handtag från Gusti Läder

Styrlindor och handtag i läder är definitivt inte bara något för cykelhipsters, utan har en del haptiska fördelar jämfört med traditionella alternativ. Dessutom är läderstyren svårslagna när det kommer till hållbarhet och greppförmåga, samtidigt som det – vilket är typiskt för läder – ger din cykel en unik stil, som bara växer med tiden.

För en cykel med unik stil: praktiska cykeltillbehör från Gusti Läder

Här på Gusti Läder kan vi erbjuda nästan allt! Vi har allt från flaskhållare och låsbara väskor till stänkskydd för dina stänkskärmar – allt i läder. I vårt sortiment kan du välja och vraka och med våra praktiska och snygga cykeltillbehör kan du piffa upp din gamle trotjänare och förvandla den till en snygg och trendig stålhäst i vintage-design.

Vilket läder passar dig bäst och hur tar du hand om det på rätt sätt?

I vårt sortiment kan du välja mellan cykelprodukter i tre olika typer av läder. Du kan välja mellan:

Alla läderprodukter till cykeln i getskinn är gjorda av slätt läder. Till en början är dessa cykelväskor och accessoarer vanligtvis lite stela, men de blir snabbt mjuka om du använder dem regelbundet och sköter dem på rätt sätt. För att du ska kunna njuta länge av din nya favoriter i getskinn rekommenderas lädervårdsprodukter med bivax, eftersom bivaxet täcker hela läderytan som en skyddande film. På så sätt skyddas getskinnets ytstruktur mot smuts och fukt och samtidigt återfettar bivaxet vårdande.

Produkter i ko- eller buffelläder är, på grund av det tjockare materialet, mer robusta och något stabilare än modeller i getskinn. Efter ett tag känns dock även dessa två lädertyper sköna och mjuka. När det gäller skötsel är det viktigt att du är uppmärksam på vilken struktur din nya favoritryggsäck har, eftersom ryggsäckar i mocka oftast kräver en annan typ av skötsel än de i slätt läder.

För cykelväskor, styrlindor och dylikt i slätt läder lämpar sig särskilt produkter som återfettar samtidigt som de bildar en skyddande film på ytan. Bäst är att använda vårdande produkter i form av läderkräm, läderlotion, läderbalsam eller läderfett.

Produkter i mocka bör borstas med en speciell mockaborste eller kökssvamp för att undvika fettfläckar som lämnar lädret slätt och för att eventuell smuts ska kunna borstas bort. Undvik att använda flytande vårdprodukter, eftersom det kan resultera i fläckar på mockan. Men du kan använda vaxspray eller impregneringsspray för såväl mocka som slätt läder för att skydda ytan.

Välj mellan "Gusti Läder nature" och "Gusti Läder studio" och hitta din perfekta cykelutrustning!

Så varierat som vårt sortiment är, lika varierade är de produktlinjer som produkterna tillhör. Cykelväskorna och accesoarerna i serien "Gusti Läder nature" fokuserar på hållbarhet. Det här är exklusiva produkter som tillverkas för hand i små familjeföretag i Indien och är gjorda i vegetabiliskt garvat getskinn. Att varje produkt är helt unik är därför inga tomma ord.

Samtidigt imponerar cykelväskorna, tillbehören och accessoarerna från serien "Gusti Läder studio" med funktionalitet och komfort i kombination med en rustik men ändå modern stil som ligger rätt i tiden. Produkterna i denna serie tillverkas i ko- eller buffelläder som är kemiskt garvat med krom i certifierade fabriker i Indien, vilket gör dem särskilt slitstarka och stabila.

Bestäm själv vilken utrustning för din cykel som bäst återspeglar din stil.

Cykelväskor och tillbehör från Gusti Läder – alltid rätt val!

Med våra högkvalitativa cykelväskor och det breda utbudet av tillbehör blir det ännu roligare att cykla. Utbudet är nästan lika brett som de tillfällen och möjligheter du har att använda din nya cykelutrustning från Gusti Läder. För att kunna hitta det du söker är det viktigt att inte gå vilse bland alla produkter. Därför har vi sammanfattat de viktigaste punkterna nedan:

 • I Gustis Läders sortiment hittar du cykelväskor och tillbehör i getskinn, ko- och buffelläder.
 • Du kan välja mellan två produktserier: "Gusti Läder nature" och "Gusti Läder studio".
 • Gusti Läders cykelväskor kan också särskiljas utifrån ytstrukturen. Väskor i mocka har en sammetsliknande yta, medan modeller i slätt läder har en jämn struktur.
 • Alla våra cykelväskor kan fästas och plockas bort från cykeln på ett ögonblick. Oavsett om du letar efter en pakethållarväska, sadelväska, ramväska eller väska till cykelstyret så har vi rätt modell för dig.
 • Våra styrlindor, lädersadlar och alla andra tillbehör är tåliga och hållbara.

 

Senast sedd
gusti-lader.se Reviews with ekomi.se