4.8 0 5 1776
30 DAGARS ÖPPET KÖP
Ryggsäckar dam

Ryggsäckar dam

54 Item(s)

54 Item(s)

Smycka din rygg! - med våra ryggsäckar för kvinnor

För dagens kvinna är en ryggsack en normal beståndsdel i garderoben. Den är den perfekta accessoaren för en kort utflykt, en shoppingrunda eller för ditt arbete. Ryggsäckar är i alla livsituationer en bekväm och praktisk följeslagare. Och inte bara det! Du kan stuva så många saker i en ryggsack och måste inte avstå från någonting. Vi från Gusti Läder erbjuder en stor mångfald av ryggsäckar som glänser i en underbar design. Små fickor ger dig möjligheten att ha några småsaker till hands. Tryckknappar, dragkedjor eller spännen ser till att alla dina saker stannar kvar i din ryggsack och ingenting kan gå vilse.

En fantastisk blickfång

Men våra ryggsäckar är inte bara funktionella utan också mycket trevliga! Det underbara lädret ge dina kläder den sista slipningen och du är en riktig blickfång på alla shoppingrunder och fjällturer! Och det bästa är - du kan välja mellan olika stiler! Modern, klassisk, vintage, elegant, exklusiv…. Vi har en stor mångfald och så kan du hitta någonting som garanterad passar.

Stabilitet eller flexibilitet? Buffelskinn, kohud eller getskinn? Så många frågor och du själv måste svara!

Du kan välja mellan tre olika slag av läder: buffelskinn, kohud och getskinn. Ryggsäckarna av Buffelskinn och kohud är mycket stabila och beständiga. Materialet är tjockt och kemiskt garvat i certificerade företag i Indien. Du kan hitta sådana produkte runder vårt varumärke “Gusti Leder studio”. Å andra sidan finns mycket mjukare och flexiblare produkter som är beståndsdelar av vårt varumärke “Gusti Leder nature”. De är garvade och färgade med naturliga ämnen och dessa produktionsprocess förorsakar att alla produkter är individuella. De är handgjorda i små familjeföretag i Indien och Marocko efter traditionella tillverkningsmetoder. Våra båda märken ge dig möjligheten att välja mellan det material och den metod du tycker bäst om.