Black Week från den 22/11 till och med den 29/11. Gratis gravyr

Vanliga frågor

Betalningsmöjligheter

Betalningsmöjligheter

Hur kan Gusti Läder produkter betalas?

För att betala Gusti Läder produkter får du välja mellan följande betalningsmetoder:

  • PayPal
  • Kreditkort (Mastercard, VISA)
  • Klarna 

 

1
PayPal

Hur avlöper betalning med PayPal?

Du kan bekvämt betala med PayPal hos oss. Vi vidarebefordrar dig omedelbart efter beställningen. Om du är redan kund hos PayPal måste du endast logga in och bekräfta betalningen. Om du är en ny kund måste du skapa ett konto för att använda  betalningstjänsten, därefter kan du bekräfta betalningen och slutföra din beställning. Så snart som betalningen har tagits emot, avsänder vi beställningen inom 24 timmar till leveransadressen som du angav i kassan.  I fall av att du returnerar beställningen får du tillbaka beloppet på samma konto som du ursprungligen hade gjort din beställning från.

1
Kreditkort

Hos oss kan du bekvämt, snabbt och säkert betala med kreditkort. Vi accepterar både Mastercard och Visa kreditkort. Om kortbetalningen blir godkänd kommer beloppet att reserveras omgående och du får en orderbekräftelse skickad till din email. Beloppet dras från ditt konto när vi skickar din beställning. Vid retur återbetalas pengarna till ditt kort. Alla transaktioner är krypterade med SSL för maximal säkerhet.

1
Klarna

Betalningen av produkten är en betalningsmetod där Klarna Bank AB (publ) tar över betalningsbehandlingen för Gusti Läder GmbH. De beställda varorna skickas till kunden tillsammans med fakturan. Betalningsperioden sträcker sig till 14 dagar från och med leveransen av varorna. Klarna-inköp är tillgängliga i Storbritannien, Sverige och Danmark.

Här är en kort introduktion: När du har lagt varorna i kundvagnen och sedan lagt in dina adressuppgifter kommer du till betalningsmetoden i nästa steg. Här väljer du "köp med faktura" och bekräftar villkoren. Om betalningsmetoden "köp med faktura" inte fungerar för dig kan det beror på olika skäl. Om du gör en beställning med "köp med faktura" utför Klarna en identitets- och kreditkontroll.

Det finns tre huvudsakliga saker som kontrolleras under detta test: Dina tidigare beställningar från Klarna, storleken på önskad beställning och information tillgänglig från ett kreditföretag.

Om resultaten av kontrollen inte uppfyller Klarnas interna krav kan den önskade betalningsmetoden inte släppas. En kombination av olika andra faktorer kan också innebära att din beställning inte kan slutföras. Om du inte kan utföra beställningen med faktura rekommenderar vi att du väljer en annan betalningsmetod.

Om du vill ha en klarare och mer utförligare beskrivning på hur du använder Klarna vänligen klicka på följande länk: https://pages.klarna.com/rs/449-ZUK-225/images/Landing%20page%20SE%20%281%29.pdf

Om du skulle ha ytterligare frågor om betalning med Klarna, vänligen kontakta Klarna kundtjänst eller läs FAQs: https://www.klarna.com/se/kundservice/csc/betala-senare//

1
Hittade du inte svaret på frågan?
Använd dig utav vårt kontaktformulär för att ställa just din specifika fråga till kontaktformuläret