Återköp och returer

Ångerrätt och returvillkor

Ångerrätt vid distansköp gäller enbart våra förtillverkade och standardiserade varor och inte för de beställningar som har anpassats efter en specifik kunds behov eller önskan.

Ångerrätt och returpolicy

Ångerrätt

Lagom till jul förlänger vi vår ångerrätt till och med den 15 januari 2022.

Nu har du möjlighet att leta efter och beställa julklappar till dina nära och kära, och om behov skulle uppstå, returnera dem till oss senast den 15 januari 2022.

Reavaror och graverade produkter är dock undantagna från denna policy.

Njut av glädjen att ge bort presenter!
Önskar dig teamet på Gusti Läder

För att utnyttja din ångerrätt ber vi dig att vänligen kontakta oss via e-mail eller per post och informera om att du önskar att utnyttja din ångerrätt och returnera dina produkter. Om du vill skicka brev, så skickar du brevet till:

Gusti Leder GmbH – returns warehouse
Prenzlauer Str. 3G
17321 Löcknitz

OBS! Notera att inga varor eller returpaket ska skickas till ovan angivna adress, enbart brev om att du önskar att returnera dina varor.

Du är välkommen att använda returformuläret längre ned, detta är dock inte obligatoriskt. 

För att utnyttja din ångerrätt är det viktigt att du hör av dig till oss med önskan om retur innan ångerfristen löper ut.

Returförlopp

Om du väljer att häva detta avtal kommer vi att återbetala alla insättningar vi har fått från dig, exklusive fraktkostnaden (detta gäller även eventuella ytterligare kostnader som beror på att du har valt en annan leveransform än vår standardleverans). Återbetalning sker så fort som möjligt och allra senast fjorton dagar från det datum då vi nåtts av ditt returmeddelande.

Vid återbetalning används samma betalningsmetod som du använt dig av vid den ursprungliga transaktionen, om inte annat uttryckligen överenskommits. Du debiteras inga avgifter i samband med återbetalningen. Vi kan avvakta med återbetalning till dess att varorna har returnerats till oss alternativ till dess att du uppvisat bevis på att du har returnerat dina varor. Varorna ska returneras till oss omedelbart och senast fjorton dagar från den dag du informerar oss om din retur.

Ångerfristen är uppfylld om du skickar varorna inom fjorton dagar från ditt meddelande. Skulle varan vara skadad eller om varans skick, egenskaper eller funktioner är nedsatta och anledningen till detta kan härledas till dig och din hantering av varan, kan du bli skyldig att betala för den eventuella värdeförlusten detta medfört.

Returpolicy

Om du vill returnera dina varor, vänligen fyll i nedan formulär och skicka till oss.

Returformulär

Skicka brevet per post till: Gusti Leder GmbH – returns warehouse
Prenzlauer Str. 3G
17321 Löcknitz
Tyskland

OBS! Notera att inga varor eller returpaket ska skickas till ovan angivna adress, enbart brev om att du önskar att returnera dina varor.

Eller

Via e-post till: info@gusti-lader.se

Härmed meddelar jag/vi (*) att jag/vi (*) önskar att häva avtalet för köpet av följande varor (*)/leverans av följande tjänster (*).
- Beställt den (*)/mottagit den (*)
- Kundens namn
- Kundens adress
- Kundens signatur
- Datum

_______________

(*) Vänligen radera det som inte är tillämpbart i ditt fall.

Senast sedd