Betalningsmetoder

Betalningssätt

Välj själv hur du vill betala dina Gusti produkter. När du köper online på gusti-lader.se, kan du välja din betalningsmetod vid kassan.

Kreditkort

Hos oss kan du bekvämt, snabbt och säkert betala med kreditkort. Vi accepterar både Mastercard och Visa kreditkort. Varan avsänds omedelbart till dig och kreditkortet debiteras. Om du inte gillar artiklar och returnerar dem, sätter vi tillbaka summan på samma kort. Alla transaktioner är krypterade med SSL för maximal säkerhet.

Apple Pay

Du kan betala din beställning enkelt och smidigt på din iPhone genom Apple Pay. I kassan väljer du Apple Pay som betalningsmetod, i det sista steget på beställningen kommer du att ledas vidare direkt till Apple Pay på din telefon. Där får du bekräfta din betalning och slutföra köpet. Så fort som din betalning kommer fram till oss skickas din beställning. Om du vill returnera dina artiklar kommer betalningen att återbetalas genom det angivna Apple Pay-kontot.

 

Klarna

Betalningen av produkten är en betalningsmetod där Klarna Bank AB (publ) tar över betalningsbehandlingen för Gusti Läder GmbH. De beställda varorna skickas till kunden tillsammans med fakturan. Betalningsperioden sträcker sig till 14 dagar från och med leveransen av varorna. Klarna-inköp är tillgängliga i Storbritannien, Sverige och Danmark. Här är en kort introduktion: När du har lagt varorna i kundvagnen och sedan lagt in dina adressuppgifter kommer du till betalningsmetoden i nästa steg. Här väljer du "köp med faktura" och bekräftar villkoren. Om betalningsmetoden "köp med faktura" inte fungerar för dig kan det beror på olika skäl. Om du gör en beställning med "köp med faktura" utför Klarna en identitets- och kreditkontroll. Det finns tre huvudsakliga saker som kontrolleras under detta test: Dina tidigare beställningar från Klarna Storleken på önskad beställning Information tillgänglig från ett kreditföretag Om resultaten av kontrollen inte uppfyller Klarnas interna krav kan den önskade betalningsmetoden inte släppas. En kombination av olika andra faktorer kan också innebära att din beställning inte kan slutföras. Om du inte kan utföra beställningen med faktura rekommenderar vi att du väljer en annan betalningsmetod. Om du skulle ha ytterligare frågor om betalning med Klarna, vänligen kontakta Klarna kundtjänst eller läs FAQs. https://www.klarna.com/se/kundservice/

Google Pay

Google Pay är ett smidigt och enkelt sätt att betala med betalkort som du har sparat på ditt konto. När du handlar online hos Gusti Läder kan du välja Google Pay som betalningsmetod. Klicka på Google Pay som betalningsmetod när du kommit till kassan och ange de uppgifter som behövs. Så fort som din beställning har bekräftats kommer leveransen att skickas. Om du avbryter beställningen kommer pengarna att skickas tillbaka.

PayPal

Du kan enkelt och snabbt betala med PayPal hos oss. Vi vidarebefordrar dig omedelbart efter beställningen. Om du är redan kund hos PayPal måste du endast logga in och bekräfta betalningen. Om du är en ny kund måste du skapa ett konto för att använda  betalningstjänsten, därefter kan du bekräfta betalningen och slutföra din beställning. Så snart som betalningen har tagits emot, avsänder vi beställningen inom 24 timmar till leveransadressen som du angav i kassan.  I fall av att du returnerar beställningen får du tillbaka beloppet på samma konto som du ursprungligen hade gjort din beställning från.

Senast sedd
gusti-lader.se Reviews with ekomi.se