Betalningssätt

Betalningssätt

Välj själv hur du vill betala dina Gusti produkter. När du köper online på gusti-läder.se, kan du välja din betalningsmetod vid kassan.

PayPal

Du kan enkelt och snabbt betala med PayPal hos oss. Vi vidarebefordrar dig omedelbart efter beställningen. Om du är redan kund hos PayPal måste du endast logga in och bekräfta betalningen. Om du är en ny kund måste du skapa ett konto för att använda  betalningstjänsten, därefter kan du bekräfta betalningen och slutföra din beställning. Så snart som betalningen har tagits emot, avsänder vi beställningen inom 24 timmar till leveransadressen som du angav i kassan.  I fall av att du returnerar beställningen får du tillbaka beloppet på samma konto som du ursprungligen hade gjort din beställning från.


Kreditkort

Hos oss kan du bekvämt, snabbt och säkert betala med kreditkort. Vi accepterar både Mastercard och Visa kreditkort. Varan avsänds omedelbart till dig och kreditkortet debiteras. Om du inte gillar artiklar och returnerar dem, sätter vi tillbaka summan på samma kort. Alla transaktioner är krypterade med SSL för maximal säkerhet.

Amazon Payments

Handla snabbt och enkelt och använd informationen som finns sparad i ditt Amazon-kundkonto. Betala på ett säkert sätt utan att behöva upprepa din frakt- och betalningsinformation. De skyddas av A till Z-garanti - som när man handlar på Amazon.

Senast betraktad