30 DAGARS ÖPPET KÖP
Handväskor

Handväskor

 

- UNIQUE DESIGNS - made in Rostock -   
- SHOULDER BAGS -
- SHOPPING TOTES -

- SMALL HANDBAGS -   - CLUTCH BAGS -

1-99 of 151

Page:
  1. 1
  2. 2

1-99 of 151

Page:
  1. 1
  2. 2

Var en stjärna på gatan! - med våra handväskor av läder

Praktisk, viktig och man kan inte föreställa sig en garderob utan den - handväska! De är perfekt för att förvara alla de saker du behöver vardags. Och därutöver kompletterar den din outfit! För varje tillfälle finns en passande handväska - också på Gusti Läder. Våra handväskor består av läder i hög kvalitet och är ett absolute måste!

Gusti Läder handväskor passar alltid

Gillar du det elegant och behöver du en passande väska för ditt job? Då kan vi rekommenderar väskorna från vårt varumärke “Gusti Leder studio”. Dessa produkter är inte bara eleganta utan också funktionella. De förstärker en seriös och professionell businesslook och och ger dig möjligheten att stuva många saker. På stan är en handväska som speglar din personlighet det perfekta valet. Passa på att stå ut i mängden med en Gusti Läder handväska. För ett strandbesök är en större handväska fördelaktig och du promenerar gärna kan vi rekommenderar en av våra små handväskor. Allt in allt kan du hitta på Gusti Läder den passande väskan för dig!

Säga lite mer om din personlighet!

Buffelskinn, kohud eller getskinn? Hoss Gusti kan du både välja mellan olika modeller och mellan olika slag av läder och alla har sina specielle egenskaper. Buffelskinn och kohud är mycket stabila och robusta. Getskinn är mer flexibelt och mer mjukt. Allteftersom det är bättre för dig kan du bestämma dig för ett slag av läder.