4.8 0 5 1776
30 DAGARS ÖPPET KÖP
Portföljer

Portföljer

83 Item(s)

83 Item(s)

Börja morgondagens företag - med våra portföljer av läder

När man tänker på affärsvärlden tänker man på underbara portföljer av läder i hög kvalitet, som erbjuder mycket plats för alla saker som en vanlig affärsman eller affärskvinna behöver i det vardagliga arbetslivet. Från ett business-möte till en jobbintervju har du med vår hjälp den passande accessoaren. Ung och dynamisk eller klassisk och modern - från den aktuella vintagestilen till väskorna som sprakar av elegans kan du välja mellan olika slag av designer.

En väska som vet att övertyga arbetskamraterna och motpartnerna

Med portföljer från Gusti Läder är du alltid bra utrustad. Inte bara dina arbetskamrater utan också motparterna blir imponerade av den fina väskan. Och därutöver finns inne mycket plats för alla dina dokument. Små fickor ser till att du har alla saker till hands som du behöver jämt och ständigt. Läsplatta, bärbara dator, pärmar - allt finns här plats. Kardborrband, dragkedjor, tryckknappar eller spännen ger dig extra säkerhet.

Välj det passande lädret för din väska!

Du har möjligheten att välja melan tre olika slag av läder: buffelskinn, kohud och getskinn. Allt började med väskor av getskinn. Detta läder är mycket mjukt och flexibelt och ger dig möjligheten att stuva många saker utan problem. Vi säljer väskor av getskinn under vårt varumärke “Gusti Leder nature”. De är garvade och färgade med naturliga ämnen i små indiska och marockanska familjeföretag. Om du gillar det mer robust eller stabilt kan du välja mellan våra portföljer från “Gusti Leder studio”. Det är vårt andra varumärke och erbjuder en stor mångfald av väskor i hög kvalitet. De är kemiskt garvade och färgade och beroende av tillverkningsmetoderna mycket beständiga. De är exklusiva och eleganta accessoarer och perfekta för alla som gillar det klassiskt.