4.8 0 5 1776
30 DAGARS ÖPPET KÖP
Nyckeltillbehör

Nyckeltillbehör

25 Item(s)

25 Item(s)

Låt dig överraskas! - med vårt tillbehör för nycklar av läder

Små och fina, praktiska och robusta och allt som allt moderiktiga - så kan man beskriva vårt nyckeltillbehör! Vi från Gusti Läder ebjuder små accessoarer för varje nyckelknippa som är mycket speciella. Nyckelknippor får en unik utseende och du vet alltid, vilken är din. Risken för förväxling minimerar sig absolut!

En plats för småsaker

Även om tjocka böcker och mobilar hitta ingen plats kann du stuva andra småsaker där. Det är den perfekta platsen för mynt så att man alltid vet där man här 10 kroner för kundvagen. Med dragkedjor och tryckknappar kan du låser väskor. Designen är mycket elegant men kan också vara sportig. Då kan vi säkerställa att varje slag av person hitta här någonting som passar!

En liten buffel för varje nyckel

Robust och stabilt - det är vårt tillbehör som hör till vårt varumärke “Gusti Leder studio”. Skälet finns å ena sidan i materialsegenskaper och å andra sidan i produktionsprocessen. Buffelskinn är mycket tjockt och stabilt och på grund av den kemiska garvningen förhöjer sig dessa egenskaper. Produkterna har en hög hållfast och är mycket beständiga.