A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V

Magväskor för festival: vad du ska tänka på

När man går på festival vill man såklart ha händerna fria. Då är det perfekt med en en praktisk bältesväska som man kan fästa i sitt skärp, eller en magväska som man kan bära tätt intill kroppen. Vad ska du tänka på när du väljer en magväska?

Bauchtaschen-fur-Festivals_Easy-Resize-com_Easy-Resize-com

  • En magväska bör stängas med en dragkedja eller ha ett innerfack som försluts med blixtlås för att kunna förvara dina pengar eller dokument som ID-kort. Dels för att förhindra att någonting faller ut ur väskan, men även minska risken för att en ficktjuv kommer åt dina ägodelar.

  • Magväskor som kan sättas fast i ett bälte ska kunna fästas ordentligt. Då kan man hoppas omkring och dansa utan att behöva oroa sig för att väskan faller av.

  • En magväska med bärrem ska såklart också sitta ordentligt. Därför är det viktigt att bärremmen är justerbar. Med en justerbar rem passar väskan perfek på just din kropp så att den slipper studsa omkring när du rör dig. Dessutom kan du välja hur på kroppen du vill bära väskan; runt midjan, magen eller kanske hänga den över ryggen och bröstet.

  • Storleken spelar roll: inte för stor men heller inte för liten. Om midjeväskan är för stor blir det lätt tung och opraktisk. Och om den är för liten får du inte plats med de nödvändigaste sakerna som du oftast vill ha med dig - mobil, pengar och kanske en biljett till det event du är på. Lagom är bäst helt enkelt.

IMG_9721

Här hittar du mer inspiration till din festivallook

Våra magväskor

Cillian model Cillian
Midjeväska Magväska Handväska Läderväska Brun Läder
529,00 SEK
Poppy model Poppy
Bältesväska Liten läderväska Midjeväska Magväska Läderväska som fästs vid ett skärp Brun Mörkbrun Läder
289,00 SEK 349,00 SEK
Spencer model Spencer
Magväska Stor Midjeväska Handväska Läderväska Svart Läder
529,00 SEK
gusti-lader.se Reviews with ekomi.se