A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V

Resväskor ska vara behändiga!

Varför weekendväska istället för resväska

Weekendbags eller sportbags är smidigare och därför lättare att bära än stora resväskor. Framför allt erbjuder en bär-/axelrem en stor dos av komfort.
De flesta weekendväskor är betydligt lättare än resväskor. En lätt väska är praktisk när du ska flyga eftersom väskan inte tar upp så stor del av maxvikten, vilket gör att du istället får mer plats för souvenirer eller fler outfits till resan.
Ytterligare ett plus för de mjuka resväskorna är att de är enklare att få med sig överallt, eftersom de är mer flexibla jämfört med till exempel en kabinväska.
En weekender i läder är tillverkade av ett robust naturmaterial och kan därför stoltsera med en nödvändig hållbarhet, i jämförelse med resväskor tillverkade i plast.

Reisetasche Gusti Leder

Vad ska jag tänka på när jag köper en resväska?

Behöver du en väska till en längre resa, en kortare weekend eller för din vardagliga aktiviteter som träning och jobb? Om du planerar en flygresa och vill ta med dig väskan i ditt handbagage bör du först och främst vara uppmärksam på mått och vikt. De flesta flygbolag anger en maximal storlek på 55x35 till 40x20-25 cm för handbagage. Den tillåtna vikten varierar mellan 8-12 kg.
Om du planerar en längre resa är det viktigt att kunna stuva in alla nödvändiga föremål i väskan. Längre resa = mer bagage, vilket innebär att en bekväm bär- eller axelrem är väldigt viktigt.
Fastare läder ger bättre skydd och ett innertyg som är vattenavvisande kan vara en fördel. Särskilt när du bär svettig sportutrustning fram och tillbaka eller tillbringar en dag på stranden.

 

 

Källor (18.01.2019):

  • reisetasche-leder(punkt)de

 

Våra produkter

Myra model Myra
Necessär Lädernecessär Kanvastyg Brun Ljusbrun Läder
409,00 SEK
Ruben model Ruben
Weekendväska Weekend bag Resväska Sportbag Brun Läder 36 L
2339,00 SEK
Quentin Quentin
Axelpadd till axelremmar Rempadd Vintage i brunt Läder
99,00 SEK
gusti-lader.se Reviews with ekomi.se