A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V

Tobaksfodral eller tobakspung

Har du med dig allt? Tobak, papper, filter och tändare? Som rökare kollar man alltid fickorna en extra gång innan man går ut genom dörren. Skulle det inte vara skönt att ha en plats där de alltid kan ligga?
Skaffa ett fodral till dina cigaretter! Nu står du bara inför valet av form, färg och material. Därför tänkte vi tipsa lite om vilka olika alternativ som finns.

Vad är bäst - tobaksfodral eller tobakspung?

Det finns inget rätt eller fel, det beror helt enkelt på vad du tycker bäst om. Om du föredrar en tydlig uppdelning och allt på ett ställe, då rekommenderar vi ett av våra tobaksfodral. De har ett stort fack för din tobak och andra fack för papper eller filter. Det finns också plats för din tändare i ett extra fack, vissa modeller har till och med en dragkedja, så att den inte tappas bort. Ett tobaksfodral är alltså alltid något större än själva tobaksförpackningen. Fördelen är att det blir ordning med stil. Nackdelen kan vara att den då kanske inte passar i en mindre jack- eller byxficka.
Om du letar efter ett mindre sätt att bära med dig allt rekommenderar vi en tobakspung. Här finns plats för allt du behöver för att röka. Det praktiska är att du har allt nära till hands och att allt ligger i en liten påse. Dessutom kan du enkelt fästa en tobakspung i bältet eller byxorna och bära den som en cool accessoar.

Tabaktasche-oder-Tabakbeutel-1_Easy-Resize-com_Easy-Resize-com

Vilket material är bäst?

Enligt vår mening är läder det bästa. Det är slitstarkt, låter inte fukt komma åt dina kläder och ser mer än bra ut. De olika färgerna och typerna av läder gör att du kan välja det som passar dig bäst. En annan fördel är att läder är enkelt att ta hand om och att det inte blir smutsigt lika snabbt som andra material.
Är du osäker på lädret eftersom du inte vet var det kommer ifrån? Det behöver du inte oroa dig för hos oss. Allt vårt läder kommer från nötkreatur, bufflar eller getter som hålls under mycket goda förhållanden och som inte dör bara för lädrets skull. Om du vill läsa mer om det är det kan du göra det här på vår hemsida. Där hittar du ännu mer information om hur djuren hålls och dödas. Till exempel här eller här.

 Tabaktasche Gusti Leder

Vilket fodral passar mig?

Vi kan ge dig några mycket enkla råd. Den måste rymma alla dina viktiga saker som tobak, papper, filter och i bästa fall din tändare. Om du vill känna dig säker på att hitta något som passar dig perfekt, kanske som passar i just din jackficka, kan du besöka oss i någon av våra många butiker och helt enkelt prova. Om du inte hittar det du letar efter där kan du också göra en påse eller ett fodral efter din egen smak i våra kreativa verkstäder. På vår hemsida säljer vi även läderdelar som du själv kan göra ett fodral av. Kolla in någon av dessa.
Har du inte möjlighet att ta dig till någon av våra butiker i Europa kan du smidigt och enkelt klicka hem en ny läderfavorit från vår hemsida. Vi hoppas att du kommer hitta något du blir nöjd med!

Tabaktasche-oder-Tabakbeutel-2_Easy-Resize-com

 

Tobaksfodral eller tobakspung

Raven model Raven
Tobakspung Tobaksfodral Läderväska Fodral Svart Läder
99,00 SEK
Bradley model Bradley
Tobakspung Lädernecessär Väska Läderväska Brun Läder
189,00 SEK
gusti-lader.se Reviews with ekomi.se